Home / Ervaringsverhalen / Slachtoffer / / Podcast: De reis naar herstel

Podcast: De reis naar herstel

In deze podcast-serie vertellen vier ervaringsdeskundigen van huiselijk geweld hun verhaal: wat zij hebben meegemaakt, maar – belangrijker – hoe zij de weg naar herstel hebben gevonden.

De podcast bestaat uit vier afleveringen.

  • In De reis van Esther vertelt Esther over haar huwelijk vol geweld en over haar vlucht naar de opvang. Hoe kreeg zij daarna haar leven weer op de rit?
  • In De Reis van Marten vertelt Marten over de jarenlang emotionele en geestelijke mishandeling door zijn ex-partner. Nu kan hij terugkijken op deze periode. Wat heeft hij geleerd?
  • In De reis van Roos vertelt Roos over haar jeugd die gekenmerkt werd door mishandeling en misbruik, en over haar huwelijk dat gekenmerkt werd door geestelijk geweld. Nu is Roos na hard werken precies waar ze wil zijn. Hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?
  • In De reis van Marianne vertelt Marianne over de jarenlange mishandeling door haar oudste zoon. Nu kan zij weer genieten van het leven. Hoe was de reis daarheen?

Het zijn alle vier verhalen vol hoop, goede moed en optimisme. Ondanks alles wat zij hebben meegemaakt, hebben Esther, Marten, Roos en Marianne de weg terugvonden. Naar zichzelf en naar een beter leven.

Waar te beluisteren?
Alle afleveringen van de podcast De reis naar herstel zijn te beluisteren via de volgende streamingsdiensten