Home / Nieuws / Nieuws / Hoe is het nu met? Winnaar Hart voor een Kind Award

Hoe is het nu met? Winnaar Hart voor een Kind Award

foto met winnaar hart voor een kind award

Maaike Sweep zet zich al jaren in tegen huiselijk geweld en kindermishandeling. Vorig jaar won ze de ‘Hart voor en Kind award’. Hier schrok ze zelf wel even van, want zoals ze zelf zegt: “zoveel doe ik toch ook weer niet?” Maar niets is minder waar! We zijn inmiddels bijna een jaar verder en vroegen Maaike hoe het nu met haar gaat.

Na het winnen van de award heeft Maaike zeker niet stil gezeten. Met het prijzengeld heeft ze workshops gegeven op verschillende middelbare scholen, waaronder haar eigen oude middelbare school. Het liefst zou Maaike deze workshops elke dag willen geven aan verschillende doelgroepen om zo veel mogelijk mensen te inspireren.

Maak het verschil

Het is goed dat er veel aandacht wordt besteed aan de week tegen kindermishandeling. Alle kleine dingen die je kunt doen helpen en ook jij kan zo het verschil maken in het leven van een kind. Laat deze week een motivatie zijn om vooral door te gaan! Zo kunnen we ieder kind weer kind laten zijn.

Nomineer nu!

Op Maandag 20 november 2023, op de Internationale dag voor de Rechten van het Kind, wordt voor de derde keer de Hart voor een kind award uitgereikt. Met de award wil het Regionaal Expertisecentrum voor Huiselijk Geweld en Kindermishandeling aandacht vragen voor het recht van ieder kind om gezond en veilig op te groeien. De inschrijving is weer open: wie nomineer jij?

Nomineer hier