Netwerkmiddag

Donderdag 22 februari /13.00 - 18.00

Na een aftrap door dagvoorzitters Gijs de Bont (bestuursvoorzitter Biezonderwijs) en Berna Trommelen (Expertisecentrum HGKM) wordt de middag ingeleid door Milou Lünnemann (Verwey-Jonker) over intergenerationeel geweld. De inleiding wordt gevolgd door een verdiepend gesprek hierover met Marcelle Hendrickx (wethouder gemeente Tilburg), Mirjam Wesselius (senior beleidsadviseur bij het OM) en Tom Pietermans (directeur Veilig Thuis). Vervolgens gaan we uiteen in verschillende sessies.

Samen sterk in de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling

Programma

13.00 uur      Inloop 
13.30 uur      Start programma plenair
14.55 uur      Workshops en sessies ronde 1
15.40 uur      Pauze
16.00 uur      Workshop en sessies ronde 2
16.45 uur      Plenaire afsluiting en borrel
18.00 uur      Einde

Workshops en Sessies

Indeling

Er is een overweldigende belangstelling geweest voor deze middag, dat maakt dat enkele workshops vol zitten. Kom dus naar de workshop waarvoor je bent ingedeeld om teleurstelling bij anderen te voorkomen.

Praktische informatie

De netwerkmiddag vindt plaats bij Seats2meet in de LocHal in Tilburg. De LocHal is een bedrijfsverzamelpand, let daarom goed op de signing bij binnenkomst. Het adres is Burgermeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg. Je vindt hier de routebeschrijving.

De LocHal bevindt zich recht achter het station in Tilburg en is daarmee goed bereikbaar met de trein. Op het station is ook een bewaakte fietsenstalling en er is een grote parkeergarage (Parkeergarage Zwijsen aan de Burgemeester Brokxlaan).

Aanmelden Netwerkmiddag

Naam(Vereist)
Plenaire gedeelte
Maak een keuze welke workshops en sessies je in welke ronde wilt volgen. Sommige workshops zitten al vol, je kunt deze niet meer kiezen.
Workshops en sessies ronde 1 (14.40 – 15.25 uur)
Workshops en sessies ronde 2 (16.00 – 16.45 uur)
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven?