Home / Trainingen overzicht / / Inspiratiesessies Huiselijk Geweld en Kindermishandeling
Inspiratiesessies Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

TRAINING

Inspiratiesessies Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

Het is moeilijk om huiselijk geweld en kindermishandeling te herkennen. Dit blijkt uit verhalen van slachtoffers en uit onderzoek. Huiselijk geweld blijft gemiddeld acht jaar achter de voordeur verborgen. Als u weet wat de signalen van huiselijk geweld of kindermishandeling zijn, kunt u deze herkennen in uw dagelijkse werkzaamheden. Als u de signalen op de juiste manier oppakt kan dit een eerste stap zijn naar hulp voor het gezin.

Resultaat:

Iedereen die werkzaam is binnen de sociale sector, maar ook iedere burger kan tijdens zijn werk of privé kinderen tegen komen die het slachtoffer zijn van een vorm van Kindermishandeling. Dat kan zijn als buurvrouw, oppas-oma, overblijfmoeder of trainer van een voetbalteam. Op al die momenten kun je kinderen treffen die niet veilig opgroeien. Tijdens een inspiratiesessie zal het belang van vroegtijdig signaleren en bespreekbaar maken van Huiselijk Geweld en Kindermishandeling besproken worden.

Programma:

Een inspiratiesessie wordt op maat afgestemd en kan dus ook inzoomen op een specifiek thema zoals ouderenmishandeling of traumasensitief werken.

 

Voor wie:

Personen werkzaam binnen de sociale sector.

Datum + Tijd:
locatie, online
Kan ook online gevolgd worden.
Duur training: 1,5 tot 2 uur
Prijs: (Bekijk de annuleringsvoorwaarden.)
Aanbieder: Coördinatiepunt Trainingen

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je deze training boeken of meer informatie? Neem dan contact op met het Coördinatiepunt trainingen d.m.v. onderstaand formulier.

Selecteer een training*
Op de hoogte blijven?