Home / Trainingen overzicht / / Veilig Achter de Voordeur
De training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van woningcorporaties die achter de voordeur komen,

TRAINING

Veilig Achter de Voordeur

Het is moeilijk om huiselijk geweld en kindermishandeling te herkennen. Dit blijkt uit verhalen van slachtoffers en uit onderzoek. Huiselijk geweld blijft gemiddeld acht jaar achter de voordeur verborgen. Als medewerker van een woningcorporatie komt u vaak achter de voordeur. Als u weet wat de signalen van huiselijk geweld of kindermishandeling zijn, kunt u deze herkennen in uw dagelijkse werkzaamheden. Als u de signalen op de juiste manier oppakt kan dit een eerste stap zijn naar hulp voor het gezin. In deze training leert u op welke signalen van huiselijk geweld en kindermishandeling u kunt letten en hoe u met deze signalen om kunt gaan.

Programma:

De training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van woningcorporaties die achter de voordeur komen, zoals vakmannen, technisch medewerkers, huismeesters en onderhoudsmonteurs. Daarnaast sluit de training goed aan op praktijkvragen van woonconsulenten en sociaal beheerders. Door medewerkers met verschillende functies binnen de woningcorporaties in één groep samen te brengen, ontstaan er interne dwarsverbanden rond dit thema.

Datum + Tijd:
locatie
Duur training: De training duurt 1 dag
Prijs: (Bekijk de annuleringsvoorwaarden.)
Aanbieder: Coördinatiepunt Trainingen

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je deze training boeken of meer informatie? Neem dan contact op met het Coördinatiepunt trainingen d.m.v. onderstaand formulier.

Selecteer een training*
Op de hoogte blijven?