Home / Nieuws Dinsdag / Workshop “Ik zie jou” en fototentoonstelling Unbreakable

Workshop “Ik zie jou” en fototentoonstelling Unbreakable

foto uit de tentoonstelling

De Taskforce Kindermishandeling Goirle nodigt vrijwilligers en professionals van harte uit, voor de opening van de fototentoonstelling Unbreakable en deelname aan de workshop “Ik zie jou”.

In deze workshop ligt het accent op: Durf ik echt te zien, als er zich iets onder mijn ogen afspeelt? En dan, als ik het zie? Wat moet ik doen? Heb ik de moed om te zeggen dat ik iets zie? Allemaal twijfels en vragen waar je als omstander van kindermishandeling en seksueel misbruik mee te maken krijgt.

Deze en andere vragen worden aan de orde gesteld door de workshopbegeleiders Therese Bravenboer (ervaringsdeskundige, therapeut en adviseur St. Misbruikt!, adviseur St. Revief)) en Miranda Freriks (directeur bestuurder St. Misbruikt!).

De workshop wordt gegeven op maandag 30 mei a.s. van 13.30 – 15.30 uur in de Raadszaal van het Gemeentehuis in Goirle. Bij grote belangstelling wordt die middag van 16.00 -18.00 uur dezelfde workshop nogmaals gegeven. De groepsgrootte zal maximaal 25 deelnemers zijn. Deelname is kosteloos.

Voorafgaand aan de workshop, opent wethouder van de Wiel om 13.00 uur in de hal van het Gemeentehuis de fototentoonstelling van project “Unbreakable”. Op deze foto’s staan moedige vrouwen en mannen met een tekst van hun dader, waar ze zich aan ontworsteld hebben nadat ze deze hun hele leven meegedragen hebben.

Deze fototentoonstelling zal die week dagelijks tijdens openingstijden in het Gemeentehuis te bezoeken zijn.

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Peti Stevens: 0616501907 en aanmelden kan voor 25 april a.s. via: taskforcekm.goirle@gmail.com

Met z’n allen willen we graag zorgen dat niemand meer wegkijkt in de Gemeente Goirle en kinderen hier veilig en met plezier kunnen opgroeien.