Home / Nieuws / Nieuws / Workshop Sekswerk een vak apart?

Workshop Sekswerk een vak apart?

Het samenwerkingsverband seksueel geweld organiseert op dinsdag 5 maart een workshop over sekswerk. Vanuit jouw vak kun je te maken hebben met sekswerkers. Hulpverlening aan sekswerkers is óns vak. Daarom nodigen we jou van harte uit voor de Workshop ‘Sekswerk, een vak apart?’.

Sekswerk, een vak apart?
Wat is het verschil tussen prostitutie en mensenhandel? Wat kunnen we samen betekenen voor sekswerkers? En waarom is de drempel om hulp te vragen voor veel jongens in de prostitutie zo hoog? Wij vertellen je graag meer over onze ervaringen met sekswerkers zodat we er samen voor ze kunnen zijn. En we maken graag gebruik van jouw ervaringen. Wat kom jij tegen vanuit jouw vakgebied en welke mogelijkheden zie jij om sekswerkers nog beter te bereiken?

Praktische info:

  • Wanneer: 5 maart 2024
  • Tijdstip: 15.00 tot 16.30 uur
  • Waar: Studio Tierelier, Archimedesstraat 91A, Breda.

Praat, doe en denk jij mee?
De workshop wordt gegeven door Prostitutie Maatschappelijk Werkers Margot Dietvorst (Wijzijn), Sanja van den Hoof en Thomas van Uden (beide IMW Breda). Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan vóór 21 februari 2024 op e-mailadres l.huijben@veiligthuiswb.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen. De toelating gebeurt op volgorde van inschrijving.